Over ons

Hoe enthousiast kan je zijn van een stukje stof? Nou, heel enthousiast! Hoe heerlijk is het om de stoffen van het nieuwe seizoen te ontdekken. Om te bedenken wat je ervan kan maken. Zo leuk! En nu mag ik mijn enthousiasme met jullie delen met mijn webshop met stoffen. Ik wil je heel graag blij maken met mooie stoffen. Blij met stof, blij met Stov.

Ik heb voor het eerst iets gemaakt toen ik een jaar of 8 was. Elke week ging ik bij een vriendinnetje spelen. Haar moeder had bedacht om samen met ons een rokje te maken. Ik vond het helemaal geweldig! Volgens mij was het gewoon een rechte lap aan elkaar genaaid. Met een elastiek erin (die de moeder van mijn vriendinnetje erin gemaakt had). Maar wat was ik trots!

Dus wilde ik thuis ook aan de slag. Met een modelletje uit een Knippie. Dat viel nog niet mee. De beschrijvingen waren voor mij niet altijd even duidelijk. En mijn moeder had er weinig ervaring mee. Toch probeerden we het en soms lukte het ook best aardig ;).

Het allerleukste van de naaiprojecten vond ik het uitkiezen van de stof. Al die verschillende soorten en kleuren stoffen die je dan ziet. En dan moest je kiezen… Dat viel niet mee!

Ook toen ik ouder werd, bleef ik dat het allerleukste vinden. Als de collectie voor het nieuwe seizoen binnen was, ging ik weer. Gewoon om even te kijken wat voor nieuwe stofjes er waren. En altijd ging ik weer met nieuw enthousiasme en nieuwe ideeën naar buiten.

En nu, met twee kleine kinderen, komt het er helaas niet zo vaak meer van. Inmiddels koop ik mijn stoffen vaak online. Maar ik heb nog niet de ideale site gevonden. Op veel sites kan ik niet makkelijk zoeken. Ook mis ik het gevoel wat ik wel in een stoffenwinkel heb. Ik wil graag de nieuwe stofjes zien. Ik wil graag even kunnen ‘rondneuzen’. Dat moet op een website toch ook mogelijk zijn?

Zo ontstond langzamerhand het idee om zelf een webshop met stoffen te starten. En dat is gelukt. De webshop staat online! Het zal niet hetzelfde zijn dan in een stoffenwinkel. Maar ik ga ervoor om wat meer van dat gevoel over te brengen.

Wat ik graag wil bereiken is dat jij, net als ik, blij wordt van stoffen. Dat je ideeën opdoet. Dat je vol enthousiasme aan een nieuw naaiproject begint. En met natuurlijk een mooi eindresultaat.

Groetjes,

Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *