Stoppen met webshop

Beste mensen,

Begin 2018 ben ik vol enthousiasme aan het avontuur begonnen om een webshop in modestoffen te starten.

Voor mij was dit een enorme uitdaging. Zonder ervaring in deze branche en ook zonder ervaring op het gebied van marketing en reclame. En dat heb ik gemerkt. Met veel liefde ben ik in veel verschillende onderwerpen gedoken. Waar kan ik stoffen inkopen, hoe maak ik een website, hoe laat ik iedereen weten dat mijn website bestaat en dat ik hele leuke stoffen verkoop 😉.

Allemaal dingen die ik reuze interessant vind, maar die me ook veel tijd kosten. Zoveel tijd dat het me de afgelopen 1,5 jaar niet is gelukt, wat ik voor ogen had. En dat maakte dat ik voor mezelf ging nadenken: wat wil ik nu eigenlijk? Wil ik er de komende jaren alle tijd in stoppen om mijn webshop rendabel te maken? En wil ik de komende jaren stoffen fotograferen, de website onderhouden, Facebook berichten maken, e-mails sturen en wat er nog meer bij komt kijken?

Eerlijk gezegd niet. Ik vond het super leuk om me hier in te verdiepen en een veel hierover te leren. Maar ik zie mezelf dit niet de rest van mijn leven doen. Het past toch niet genoeg bij mij. En daarom heb ik besloten om met mijn webshop te stoppen. Het was een lastig besluit, want ik ga de stoffen echt missen. Maar natuurlijk blijf ik zelf kleding maken en zijn er genoeg plekken, online en offline, waar ik tussen de stoffen kan ‘neuzen’.

En, dat is leuk voor jullie, ik heb natuurlijk nog stoffen op voorraad. En die mogen allemaal weg. Daarom geef ik nu hoge kortingen op de stoffen die ik nog heb. Zo hebben jullie een leuke stof voor een leuke prijs en helpen jullie mij van mijn stoffen af 😊. Het zijn zowel winterstoffen als zomerstoffen en ook unistoffen in allerlei kleuren en samenstellingen. Dus ik zou zeggen: “Sla je slag!”. Meer informatie hierover kan je hier vinden.

Ik wil iedereen bedanken die mij op welke manier dan ook gesteund heeft. Waaronder natuurlijk vooral ook iedereen die stoffen bij mij gekocht hebben. Heel Erg Bedankt!

Related Posts